37% ceneje

Merilnik kisika v krvi Oksimeter

Oksimeter je natančen in neinvaziven merilnik ravni kisika v krvi, indeksa perfuzije (prekrvavljenost perifernih žil) ter srčnega utripa oz. pulza.
Redna cena:
54,90 €
Akcijska cena:
34,59 €
Izdelek je na zalogi

Uporaba: Oksimeter nataknemo na prst in počakamo 5 sekund, da se na zaslonu izpišejo vrednosti.

Opozorilo: Oksimeter čistite z vlažno krpo, naprave nikoli ne potopite v vodo. Izdelka ne čistite z agresivnimi mešanicami ali olji. Naprave ne razstavljajte ali popravljajte sami. Če izdelka ne boste uporabljali več kot 3 mesece, odstranite baterije. Zaradi občutljivih mehanizmov ne shranjujte oksimetra zraven pametnih telefonov in podobnih naprav. Oksimeter shranjujte v škatli in ga nikoli ne izpostavljajte preveliki vlagi ali vročini.

Dobavitelj: VIA natura d.o.o.

Količina: 1 kos.

Merilnik kisika v krvi Oksimeter za natančno merjenje pulza, kisika v krvi in perfuzije. Naprstni oksimeter, model C101 je neinvaziven senzorski merilnik za merjenje SpO2 (oksigenska saturacija oz. raven kisika v krvi) PR (srčni utrip) in PI (indeks perfuzije oz. prekrvavljenosti perifernih žil). Primeren je za domačo in bolnišnično uporabo.

Izdelek je primeren za vse športnike, otroke, dojenčke, pa tudi starejše osebe. Še posebej priporočamo za bolehne ali slabotne osebe, saj lahko zdravniku ali reševalcem že po telefonu sporočite resnost vašega stanja, v kolikor je to potrebno. Enostavna in neboleča uporaba.

Kako naprstni oksimeter deluje? Žarek svetlobe v oksimetru posveti skozi krvi v vašem prstu in izmeri svetlobno absorpcijo v hemoglobinu v vaši krvi. S tem lahko natančno izmeri raven kisika v krvi. Oksimeter je primeren tako za pomoč pri diagnozi in lajšanju odločitev v zvezi z ukrepi ob bolezenskih stanjih, kot tudi za zdrave ljudi, športnike, otroke, dojenčke in starejše osebe. Za delovanje naprave potrebujete dve AAA bateriji, ki sta priloženi.

Naprstni oksimeter je polno certificiran v skladu z ISO standardi in usklajen z EU direktivam.