Sončnično olje Pečarič (EKO) 250ml

Hladno stiskano olje, slovenskega porekla, se uporablja v kulinariki ali za nego las in kože.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno hladno stiskano sončnično olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: je vsestransko uporaben, saj se lahko uporabi kot živilo, prehransko dopolnilo ali mazilo. Priporočamo ga za pripravo vseh vrst hladnih jedi, pikantnih solat, marinad, majoneze, kakor tudi za kuhanje, dušenje, pečenje in cvrtje vseh vrst mesa in zelenjave. V kolikor ga stepemo skupaj z vodo dobimo izvrstno rastlinsko mleko. Sončnično olje kot mazilo neguje suho in zahtevno kožo.

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Oljarna Pečarič, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 250ml.

Sončnično olje Pečarič je 100% naravno hladno stiskano olje. Sončnično olje je slovenskega porekla, brez dodanih konzervansov in aditivov. Primeren je za nego suhe in zahtevne kože ali masažo telesa, saj pospeši prekrvavitev kože. Sončnično olje je poznano in zelo razširjeno predvsem v kulinariki, za pripravo vseh vrst hladnih jedi, pikantnih solat, marinad, majoneze, kakor tudi za kuhanje, dušenje, pečenje in cvrtje vseh vrst mesa in zelenjave. V kolikor ga stepemo skupaj z vodo dobimo izvrstno rastlinsko mleko.

Sončnično olje Pečarič je slovenskega porekla, pridelano in polnjeno v Beli krajini. Olje prideluje in polni priznana družinska oljarna iz Bele krajine, katera ima že dolgoletno tradicijo. Že pred prvo svetovno vojno so pričeli s pridelovanjem orehovega olja, nato se je proizvodnja vedno bolj širila. Semena in rastline, ki se uporabljajo pri pridelavi olj niso genetsko modificirane.