10% ceneje

USB Difuzor - vlažilec zraka Koala 1 kos

Električni difuzor, ki se uporablja za vlaženje in odišavljanje zraka (aromaterapijo). S simpatično podobo koale in toplo LED lučko je odličen za otroke. Z USB priklopom.
Redna cena:
33,70 €
Akcijska cena:
30,33 €
Izdelek je na zalogi

Velikost: 119mm * 119mm * 141mm

Delovna napetost: DC 5V (USB priključek)

Način vlaženja: konstantno – 30ml/uro / s presledki

Prostornina rezervoarja: 160 ml

Osvetlitev: LED – toplo bela svetloba

Garancijska doba: 12 mesecev

Distributer: Informacijske tehnologije Matjaž Resnik  (PIRO)

Poreklo: Kitajska

USB Difuzor – vlažilec zraka Koala je s svojo simpatično obliko ter toplo in prijetno LED lučko zasnovan kot nalašč za dobro počutje otrok. Lahko se uporablja ponoči namesto luči in je tako odličen za otroke, ki se bojijo teme. S svojo funkcijo vlaženja na podlagi ultrasonične tehnologije pomaga navlažiti zrak (ter mu po želji dodati izbrano aromo eteričnih olj) s čimer omogoča lažje dihanje podnevi in ponoči ter je v pomoč pri mirnem spancu vašega otroka. Deluje mirno in tiho ter tako ne moti spanca.  Difuzor ima USB priklop.

Kako uporabljamo električni difuzor?

Da dosežete pravo aromaterapijo in povečate zdravilne učinke, dodajte nekaj kapljic naravnega eteričnega olja, prilagojenega vašim potrebam. Za optimalne rezultate je priporočljivo uporabljati le 100% čista, naravna in avtentična eterična olja. Pred uporabo specifičnega olja si lahko tudi pogledate njegove lastnosti in blagodejne učinke na telo, tako da vas bo še dodatno podprl na področjih, kjer to najbolj potrebujete.

V zbiralnik nalijte vodo do označene maksimalne količine, dodajte 2-3 kapljice eteričnega olja in vklopite električni aroma difuzor. Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna v difuzorju priporočamo uporabo destilirane vode.

Kakšni so pozitivni učinki aromaterapije?

Poleg ustvarjanja prijetnega okolja in specifičnih učinkov izbranih eteričnih olj ima difuzor tudi druge koristne učinke, kot so vlaženje prostora, kar je še posebej koristno v suhem in hladnem vremenu. Le to je koristno pri:

  • glavobolu,
  • razpokanih ustnicah,
  • suhi koži,
  • suhem grlu,
  • razdraženih glasilkah,
  • razdraženem nosu,
  • suhem kašlju.

Kljub temu je bistveno, da se difuzorjev ne uporablja prekomerno.

Obstajajo kakšna tveganja?

Za ljudi, ki so alergični na pršice in plesen ter imajo astmo lahko uporaba prepogosta uporaba difuzorjev stanje poslabša zaradi povečane vlage v okolju. V teh primerih je priporočljivo uporabljati merilnik vlage v prostoru, tako da vedno vemo kakšna je relativna vlaga v prostoru in tako prilagodimo uporabo.

Preverite našo izbiro visoko kakovostnih eteričnih olj tukaj.